LASSE&INGAS GROTTA: Press och empirisk undersökning

februari 18, 2015
admin

F.V Conny Larsson, John Tornblad, Johan Fågelström

F.V. Conny Larsson , John Tornblad, Johan Fågelström

Heldag vid Lasse och Ingas grotta
I stort sett hela onsdagen den 16 februari spenderade vi uppe vid grottan med Conny Larsson ifrån Studiefrämjandet. Vi träffade press och gick för första gången ut med långfilmsprojektet inspirerat av Lasse och Inga. Det känns som alltid skönt att äntligen få dela med sig av vilket filmprojekt vi skall göra härnäst samtidigt som spänningsuppbyggnaden genast börjar inför att komma igång med inspelningen.  Förutom att dela med oss av vilken historia vi nu skall berätta passade vi på att göra en empirisk undersökning om hur det skulle kunna vara att bo i en grotta på Kinnekulle på vintern. Det var minusgrader och inne i grottan var det ännu kallare än utomhus, även om det var något mer vindstilla i grottan. Med tanke på att vi var frusna om fötterna efter sex timmar kunde vi konstatera att det måste varit riktigt kallt att bo där på vintern och att både Inga och Lasse måste varit väldigt köldtåliga.

Frusna hälsningar
John & Johan