LASSE&INGAS GROTTA – Stora Skådespelarnamn på ingång

maj 19, 2015
admin

Stora skådespelarnamn & Ett puzzel som ska läggas

Oj, vad det händer mycket just nu. Om en dryg månad kommer inspelningen dra igång av långfilmen om Lasse i Berget. Som det ser ut nu så kommer den ske i Lidköping, Götene, Skara och Falköpingstrakterna.

Det är en skön känsla när bitarna börjar falla på plats. Teamet börjar se riktigt starkt ut, manuset växer sig starkt och rollerna börjar tillsättas. I skymundan så har det varit ett aktivt castingarbete den senaste tiden och inom kort kommer vi gå ut med vilka som kommer ta sig till Skaraborg i Juni. Det är en guldbaggebelönad, en som varit med i 60 film/tv-produktioner och en som spelat en viktig roll i en av Sveriges mest populära filmer genom tiderna m.fl.

Filmen kommer att spelas in under flera tillfällen under året för att därmed kunna skildra den magiska naturen på Kinnekulle ifrån dess olika årstider. Kommer ha två större inspelningsperioder, en V. 26-27 och en i Oktober.

 

Det digitala puzzlet…

Just nu detaljplaneras inspelningen genom att göra en så kallad nedbrytning av manuset. På detta sätt konkretiserar man ner alla scenerna i manuset med basfakta som interiör/exteriör, plats, karaktärer, dag/natt etc. När detta är gjort så får man helt enkelt lägga scenerna i rätt följd för att effektivisera inspelningen och så att det blir ett schema där inspelningsplatserna kan lånas rätt dagar och där skådespelarna kan medverka m.m.

Det är mycket puzzlande, men för varje bit som läggs får man en lite större bild av hur den slutgiltiga filmen kommer se ut… det börjar bli ett vackert puzzel!

 

…en dag på kontoret

No comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>