LASSE – STORSATSNING PÅ MUSIKEN

mars 18, 2016
admin

Ett stort steg framåt för projektet är att vi lyckats knyta till oss den mycket kompetente musikproducenten Linus Lundberg. Linus är väldigt aktiv och arbetar med flera intressanta och lovande projekt och företag just nu. När han inte frilansar som musikproducent, musiker och föreläsare så arbetar han med Appbolaget Trilo och Sound-Branding bolaget Million Sounds. Linus besitter ett stort nätverk, en massa kunskap och en analytisk förmåga som kommer tillföra mycket till projektet och till den så viktiga musiken.

Mer om Linus

Million Sounds var först med att lansera en varumärkeslåt som artist på Spotify i samband med låten No matter where we are (Stayhard). Om ni på något sätt inte hört denna låten så finns den här nedan;

https://www.youtube.com/watch?v=_iwDDvCR3fk

Linus var en av två grundare och musikproducent till projektet #musicstreet som genom att förena tio gatumusiker i Göteborg producerade låten It feels like home.

https://www.youtube.com/watch?v=L47UIc6gRsg

När Affekt Film producerade en informationsfilm till möbel och inredningsklustret Inredia i Tibro så producerade Linus musiken. Här är teasern;

https://vimeo.com/113298472

linusighana

I höstas var Linus i Ghana där han bland annat genomförde en musik-samarbete för sitt koncept #musicstreet. Svenska musiker och musiker från Ghana och Elfenbenskusten skapade en låt tillsammans.