Säljagent tar Tjuvjägaren till Marché du Film

maj 18, 2017
admin

Efter mycket hårt jobb från min och Johans sida så kan vi lagom till att filmfestivalen i Cannes drar igång kan vi låta meddela att vi nu har lyckats få in en säljagent som har tagit sig ann Tjuvjägaren och kommer att ta med filmen ner till filmarknaden Marche du film på Cannes filmfestival 2 år (se länken nedan om du e nyfiken på att veta mer), Filmarknaden i Berlin 2 år och den Amerikanska filmarknaden AFM 2år.

Säljagenten kommer att försöka få distributörer i andra länder ta in den. Så otroligt spännande! Tyvärr hinner vi inte åka ner själva då vi går i produktion nu i Juni på 4 av våra kortfilmer, men Annica Liljeblad finns på plats tillsammans med vår säljagent. Detta är ett stort steg för oss som filmskapare och för Tjuvjägarens möjligheter att spridas i världen!