Jakten på Inspelningsplatser

december 9, 2017
admin

1850-Talet sökes i Skaraborg/Jönköping

20130315_113500

Som många förstått så ska vi spela in en Dramadokumentär. nike air max flyknit cheap mu Legend zen ugg bailey bling uk Det är alltså en Dokumentär med Dramatiserade scener som beskriver händelseförloppet. nike air max femme pas cher Adidas Zx Flux Femme Porte new balance mens Vi är därför på jakt efter en stor mängd tidsenliga (1850-tal) inspelningsplatser i Skaraborg & Jönköping med omnejd. Nike Pour Homme new balance uk Vi är tacksamma för alla tips om tidsenliga platser (maila; johan@affektfilm.se).

No comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>